Gezocht: magazijn medewerker (m/v) – 0,6 FTE

Voor uitbreiding van ons team in Amsterdam zoeken wij een enthousiaste:

magazijn medewerker (m/v) – 0,6 FTE

Functieomschrijving

U bent primair verantwoordelijk voor alle fysieke en administratieve goederen- afhandelingen van Nijkerk Electronics. In deze functie rapporteert u aan onze Logistiek Manager en werkt nauw samen met collega’s van zowel afdeling logistiek als ook van afdeling verkoop. U draagt zorg voor goederenontvangst, uitleverproces en voorraadbeheer.

• Opleiding LBO-MAVO niveau
  • Bekend met Microsoft Excel
  • Ervaring met logistieke automatiseringssystemen (kennis van Navision is een pré)
  • Ervaring met magazijnwerkzaamheden
  • Ervaring met transportafhandeling, ook geautomatiseerd
  • Fysiek in staat tot in / uitpakken en opbergen van goederen

Wat bieden wij

• Interessante baan voor 24 uur per week, verdeeld over 5 werkdagen.
  • Een plezierige nette werkomgeving (ons kantoor is op 200 meter van Amsterdam metro station Overamstel)
  • Prima arbeidsvoorwaarden binnen een team van 10 medewerkers
  • 1 jaar contract met uitzicht op vast dienstverband
  • Nijkerk Electronics heeft innovatieve leveranciers in haar programma die producten verkopen voor toepassingen van de toekomst.

Nijkerk Electronics, opgericht in 1959 en met vestigingen in Nederland en België, is distributeur van elektronica componenten in de Business-to-Business markt. Deze innovatieve producten worden veel gebruikt door toonaangevende ontwerp- en productie bedrijven in zowel Nederland als België

Schriftelijke sollicitatie inclusief CV kunt u richten aan:

• Nijkerk Electronics B.V. – T.a.v. Mevrouw Ilona Hokkeling
  • Willem Fenengastraat 12 – 1096 BN Amsterdam
  • e-mail: ilona.hokkeling@nijkerk.nl

Voor meer informatie kunt u bellen : 020 – 5041424 of raadpleeg onze website www.nijkerk-ne.com. Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.