Gezocht: Technisch Commercieel binnendienst medewerker

Voor uitbreiding van ons verkoopteam in Amsterdam zoeken wij een jonge enthousiaste:

Technisch Commercieel binnendienst medewerker

Functieomschrijving

U bent primair verantwoordelijk voor alle verkoopbinnendienst activiteiten van Nijkerk Electronics. In deze functie rapporteert u aan onze Sales Manager en werkt nauw samen met collega’s binnendienst en accountmanagers. U hebt telefonisch en schriftelijk contact met bestaande en potentiële klanten, geeft technisch advies, brengt offertes uit en volgt deze op. Verder onderhoudt u contact met de leveranciers voor de onder uw verantwoording vallende productlijnen.

Functie-eisen

• Opleiding minimaal MBO niveau, waarbij affiniteit voor techniek de voorkeur heeft
  • U bent een goede technische adviseur en accuraat in afhandeling van administratieve werkzaamheden in ons ERP systeem
  • Beheersing van Nederlandse en Engelse taal vloeiend (mondeling en schriftelijk)
  • Goede communicatieve eigenschappen
  • Gedreven persoonlijkheid, bezit zelfdiscipline, zelfstandigheid en bent representatief.

Wat bieden wij

• Interessante baan in een plezierige werkomgeving (ons kantoor is op 200 meter van Amsterdam metro station Over Amstel)
  • Prima arbeidsvoorwaarden binnen een team van 10 medewerkers
  • 1 jaar contract met uitzicht op vast dienstverband
  • Nijkerk Electronics heeft innovatieve leveranciers in haar programma waarvan de producten hun weg vinden in de toepassingen van de toekomst.
  • Training in de job door de projecten meteen grote diversiteit van klanten en leveranciers van Nijkerk in de elektronica markt.

Nijkerk Electronics, opgericht in 1959 in Amsterdam, is distributeur van elektronica componenten, met vestigingen in Nederland en België. Als één van de laatste onafhankelijke bedrijven in haar soort heeft Nijkerk Electronics zich weten te ontwikkelen als één van belangrijkste aanbieders van passieve vermogens- en optische- componenten. Nijkerk Electronics behoort tot de top 3 van speciale componenten distributeurs van elektronica componenten in de Benelux.

Schriftelijke sollicitatie inclusief CV kunt u richten aan:

• Nijkerk Electronics B.V. – T.a.v. de heer Ed Djie
  • Willem Fenengastraat 12 – 1096 BN Amsterdam
  • e-mail: ed.djie@nijkerk.nl

Voor meer informatie kunt u bellen : 020 – 5041424 of raadpleeg onze website www.nijkerk-ne.com. Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.